Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Forlaget Rhodos A/S
CVR-nr.: 15762500
Hørsholmvej 17

3050 Humlebæk
Mail: rhodos@rhodos.dk
Telefon: 32543020

 

Betaling

Her i shoppen kan du betale med: Visa og Mastercard.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

 

Du kan også betale med bankoverførsel, men bemærk, at lovgivningen vedr. bankoverførsel medfører, at du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Fragt

Vi giver fri fragt på alle ordrer over 300 kr. - til levering i Danmark. Dette gælder ikke levering til Grønland og Færøerne, hvor fragtprisen beregnes ud fra pakkens vægt og den valgte fragtform. For levering til Grønland og Færøerne skal den fulde fragtpris betales af dig - uanset ordrebeløbets størrelse.

 

Vi kan tilbyde levering med GLS eller PostNord.  For begge gælder, at det er muligt at bestille levering til pakkeshop/butik, til privatadresse eller til firmaadresse. Fragtprisen afspejler dit valg:

GLS pakkeshop: 49 kr.

GLS privatadresse: 69 kr.

GLS firmaadresse: 49 kr.

 

PostNord posthus/butik: 59 kr. 

PostNord privatadresse: 79 kr. 

PostNord firmaadresse: 59 kr.

 

Leveringstiden er ca. 3 hverdage. Dette kan overskrides i de tilfælde, hvor bøgerne er midlertidigt udsolgt - i så fald vil vi kontakte dig og oplyse leveringstiden. Omstændigheder hos fragtfirmaet kan også gøre, at leverancen bliver forsinket, og det har vi desværre ingen indflydelse på. For forsendelser til Færøerne og Grønland kan leveringstiden være op til 1 måned eller endda mere - afhængig af valgt fragtform og nordatlantisk tilgængelighed :-)

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din bogpakke fra os. Hvis du har bestilt flere forskellige bøger i én ordre, men de leveres enkeltvist fra os, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste bogpakke.


Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til os på rhodos@rhodos.dk 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Du skal selv betale fragtomkostningerne for returpakken til os.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere bøger i én ordre hos os, har du mulighed for at sende én eller flere af dem retur, selvom de er købt sammen.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.


Den eller de bøger, som du vælger at returnere, skal være uskadte - de skal kunne sælges til en anden kunde.

Det er derfor vigtigt, at du er meget omhyggelig med at pakke bogen/bøgerne godt ind, så de kan tåle transporten.

Returpakken skal altid sendes som pakke, og i solid papemballage/papkasse - også selv om bogen vejer under 2 kg.

 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter økonomisk, hvis der opstår en skade på bogen/bøgerne under transporten.
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis bogen/bøgerne er beskadigede, når vi får dem retur fra dig kan det betyde, at du kun kan få de oprindelige fragtomkostninger tilbage. Vore bøger er i mange tilfælde tunge. Det er derfor vigtigt, at du pakker bogen/bøgerne godt ind, når du returnerer dem, og kun returnerer dem som pakkepost, - aldrig som brev, heller ikke selv om de vejer under 2 kg.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis bogen er beskadiget, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder fragtomkostninger (det gælder dog ikke ekstra fragtomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation (i form af pakkesporingsnummer hos fragtfirma) for at have returneret den.

 

Bogen sendes til:

Forlaget Rhodos A/S
Hørsholmvej 17

3050 Humlebæk
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Reklamationen skal gælde en fysisk produktionsfejl ved bogen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få bogen ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder vil reklamationen altid være rettidig.
 
Kontakt os på mail: rhodos@rhodos.dk

før du sender bogen til os.

Er reklamationen berettiget, sender vi dig en returfragtlabel, som skal anvendes ved returneringen. Også her er det vigtigt, at du pakker bogen godt ind og returnerer den i forsvarlig emballage. 

 

Bogen sendes til:

Forlaget Rhodos A/S
Hørsholmvej 17

3050 Humlebæk


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer bogen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder med fragtfirmaerne GLS og PostNord. Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse videregives til det fragtfirma, som du har valgt i ordren.
 
Personoplysningerne registreres hos Forlaget Rhodos A/S og opbevares i henhold til regnskabsloven i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på forlagetrhodos.dk er Gertrud Jensen.  


Vi indsamler og behandler som sagt kun navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, når du handler hos os.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: rhodos@rhodos.dk  

 

Klageadgang

Du skal altid henvende dig til os på rhodos@rhodos.dk hvis du vil klage. Vi vil som regel kunne finde en løsning.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, og reglerne for at klage er opfyldt, kan du indgive en klage til Klageportalen på https://naevneneshus.dk/
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 28. maj 2020